När ens barn fyller är är det många förväntningar och positiva känslor i luften. Många barn ser sin födelsedag som något väldigt stort och de brukar se fram emot födelsedagen många dagar och veckor innan. Vi tänkte här komma med lite tips på roliga saker att handla online till kalaset.

Presenter

PresenterDet första man får i tanken när man tänker på en födelsedag är presenter. Detta är något som för barnen är självklart på kalas och önskelistan över presenter brukar vara lång. Ett tips om du är ute i tid är att handla dina presenter online. Genom att söka sig runt på nätet kan man hitta presenten barnet önskar sig till mycket bättre pris än vad den har i leksaksbutiken nere på stan. För att hitta de bästa klippen är det bra att vara ute minst en månad i förväg. Tänk på att frakttiden tillkommer och att alla produkter inte alltid finns i lager. Det är svårt att ge konkreta tips på presenter eftersom barn önskar sig olika saker, men vårt bästa tips är att vara ute i god tid och köpa presenterna online.

Kalastillbehör

Ska ni anordna ett barnkalas till ert barn kan det vara roligt att införskaffa några roliga kalastillbehör och dekorationer. Vi vill tipsa om en sajt vi nyligen hittat, gasballonger.se. De säljer, som namnet antyder, ballonger och hos dem kan du beställa ballonger med eget tryck. Många brukar använda detta till mässor eller kundkvällar men vi tycker det passar perfekt till barnkalaset. Tänk vilken snygg dekoration det blir om du beställer ballonger i barnets favoritfärg med en bild på barnet och dess namn på. Vem skulle inte vilja ha sådana ballonger på sitt kalas.Förutom ballonger är det perfekt att hitta roliga kalastillbehör på nätet. Satsa på att ha ett tema på kalaset, en röd tråd som knyter ihop. Beställer ni ballonger kan ni ha färgen på dem som tema att spinna vidare på. Försök att hitta servetter, partyhattar och serpentiner i samma färg. Ni kommer då att få ett roligt kalas som känns tilltänkt utan att kosta för mycket.

Ätbart

Ett barnkalas utan mat, fika och tårta känns inte som ett fulländat kalas. Vad är ditt barns favoritmat? Om det är en lämplig rätt att bjuda på på kalaset så varför inte göra det, annars så är lämpliga maträtter oftast det som barn generellt tycker om som varmkorv, hamburgare eller pannkakor. Sen är det gott med fika, fikat kan vara så enkelt som köpta kex och glass som så avancerat som hemgjorda cupcakes i barnets favoritfärg och en specialdesignad tårta. Sen brukar en liten godispåse vara mer regel än undantag för barnen att få under kalaset, ofta sker detta i någon lek som fiskedamm eller skattjakt. Detta är mycket uppskattat av barnen.

Rock klädd Kläder

Förutom presenter och dekorationer kan det vara roligt att införskaffa några nya kläder för kalasbarnet. Är det kalas kan man dra på lite extra och köpa ett plagg som inte används så ofta annars. Har du en tjej kanske det finns en vacker ballerinaklänning med barnets favoritfärg på. Har du en pojke kanske denna vill känna sig lite extra med kavaj och slips på kalaset. En sajt vi vill tipsa om är elegantkids.se. De har fantastiska barnkläder för festen och med deras kläder kommer garanterat ert barn känna sig som festens mittpunkt.