Om du vill att dina barn ska vara lika intresserade av sport som du själv, gäller det att börja tidigt. Barn älskar att umgås med sina föräldrar, upptäcker de att du älskar en viss sport är sannolikheten stor att de kommer att härma dig. Att åka på en riktig sportresa med dina barn är den perfekta möjligheten för er att komma varandra närmare, och ha roligt!

Rätt kläder

Innan man ska åka gäller det att ha rätt kläder: det ska synas vilket lag ni supportar. Skaffa matchtröjor till er allihopa redan innan ni åker. Priserna på plats är oftast mycket dyrare än vad du hittar i en vanlig webbshop för supporterprylar.

Kom i tid

Det är inte så roligt att köa, men att komma i tid till matchen gör det lättare när ni väl är inne. Det är mindre kalabalik och köer till sittplatserna, ni kanske hinner ta en varmkorv eller något att dricka innan ni går till era platser.

Rätt platser

Det gäller också att köpa biljetterna i tid för att få bra platser. Om du inte vet så mycket om det stadium som ni ska besöka, borde ni ringa i förväg och ta reda på vad de stora supporterklubbarna brukar sitta. Försök att få platser en bit ifrån dessa eftersom huliganer blir allt vanligare. Det kan också vara jobbigt för barnen att sitta när en stor grupp som sjunger och skriker under hela matchen.