Mysig belysning till jul

Julen är enligt många barnens högtid. Om du har barn som redan har börjat att prata om julen kan det vara läge att börja förbereda er för högtiden. Det finns många saker du behöver planera och köpa i förväg för att familjen ska få en mysig jul. En sådan sak är belysningen.

Julig belysning för hemmet

Redan under advent är det många som börjar att pynta. Många tycker dock att det mesta julpyntet kan vänta ett par veckor. Däremot är det trevligt och stämningsfullt att sätta upp julens belysning flera veckor i förväg. Det finns till exempel många fina julstjärnor du kan hänga i era fönster och adventsljusstakar som gör att ni kommer i stämning inför jul.

Belysning för trädgården

Förutom att det kan vara fint att använda julig belysning inne i hemmet så kan ni lysa upp i vintermörkret med utomhusbelysning. Till jul är det många som använder ljusslingor i olika färger. De kan du fästa i träd, buskar, längs husväggen eller längs staketet. Du kan hitta en passande utomhusbelysning för din trädgård online. Många börjar med att använda belysning i neutrala färger för att lysa upp under hösten för att sedan använda färgglad belysning när julen närmar sig.