Present till den som ska ha, eller nyss fått, barn

Har någon du står nära precis fått barn? Att få barn är något av det största en människa kan vara med om. Det vanligaste när det kommer till presenter är att ge något till barnet, men det kan också vara en idé att ge något till mamman eller pappan också.

Present till barnet

Det finns en mängd olika saker du kan köpa till barnet. Fundera över om du vill ge bort något praktiskt, som en blöjtårta eller klädesplagg, eller om du vill ge något minnesvärt som ett fint album eller ett smycke till exempel.

Present till mamman

Barnets mamma har varit med om mycket, graviditet och förlossning med allt vad det innebär, så hon förtjänar en riktigt fin present. Med en liten som då ständigt kräver ens uppmärksamhet kan egentid vara en bristvara. En stunds massage, spa eller middag med vänner är då ofta uppskattat. Eller varför inte en lyxig mysdress eller morgonrock?

Present till pappan

Förslag till present till barnets pappa kan vara någon rolig handbok i föräldraskap, ett par sköna innetofflor, eller varför inte en kväll med grabbarna? Småbarnsåren är tuffa även för pappan med många sömnlösa nätter, så en lyxig pyjamas kan vara en idé.