Planera för sommarens roligheter i trädgården

När sommaren kommer med sol och värme är det kul att kunna hitta på aktiviteter utomhus. Vi mår bra av att få friskluft och att spendera tid tillsammans.

Spel och lekar i trädgården

Det finns gott om utomhusroligheter som hela familjen kan uppskatta och är underhållande både för barn och vuxna, CDON. Klassiker som Boccia och Krocket är perfekta för en eftermiddag i trädgården och Kubb kan vara en rolig aktivitet när vänner och släktingar är samlade.

Aktiviteter utomhus för barnen

Ibland behöver vi vuxna tid för att laga mat, rensa ogräs eller vara för oss själva i skuggan och läsa en bra bok. Då behöver barnen kunna underhålla sig själva. Se till att det finns roliga leksaker och aktiviteter för dina barn som de själva klarar av utan att behöva din hjälp. Bra exempel på sådant är Aquaplays vattenkanal som du fyller med vatten. Sedan kan barnen köra små plastbåtar i kanalerna och ha roligt i timmar. Perfekt en varm sommardag. När barnen behöver svalkas och du inte hinner köra till ett bad kan det vara skönt att ha andra alternativ hemma som vattenspridare, vattenpistoler eller en pool. Undvik värmeslag när det är som hetast. Kom ihåg att se till så att både du själv och barnen dricker vatten och är i skuggan.