Dags för barnets första klocka – få bra tips här

Smarta klockor kan öka både föräldrars och barns trygghet när det är dags att ta steget ut i ett mer självständigt liv. Det är en omställning som kan kännas utmanande. Därför kan en smartklocka bidra till att stegvis öka ditt barns självförtroende och samtidigt fungera som ett pålitligt kommunikationsmedel.

Välj rätt klocka till ditt barn

Beroende på vilken ålder och vilka behov ditt barn har kan du välja mellan en rad olika modeller av smarta klockor eller aktivitetsklockor. Har du en förstaklassare kan det kännas skönt att ha en klocka med GPS-funktion. På så sätt kan du följa barnets färd till skolan och enkelt få kontakt med ditt barn genom telefonfunktionen. Det kan vara speciellt praktiskt om ditt barn inte har en egen mobiltelefon.

För äldre barn som ofta redan har en egen mobil kan en aktivitetsklocka vara ett bättre alternativ. Du som förälder kan övervaka ditt barns aktiviteter och även få insikt i barnets livsstil samt hälsa.

Handla olika modeller på nätet

Tänkt på att prata med ditt barn om vad som kan kännas tryggt och lämpligt för just era behov. På så sätt kan ni tillsammans komma fram till vilken modell som passar er bäst. Beställ online och säkra en smidig och trygg vardag.