Enkla sätt att förnya barnens rum

Att göra om rum helt och hållet kräver både pengar, tid och energi. Därför är det vanligt att rummen får vara som de är under tiden. Om du vet att en renovering av barnens rum ligger längre fram i tiden betyder det nödvändigtvis inte att rummen ska stå och förfalla. I det här inlägget får du tips på hur du med enkla medel kan förnya barnens rum utan någon större renovering.

Nya inredningsdetaljer

Ett bra sätt att förnya barnens rum utan att det behöver kosta särskilt mycket pengar är att byta ut inredningsdetaljerna mot nya och fräscha. Det kan till exempel göra enorm skillnad om du köper nya gardiner och en ny matta.

Förutom att det finns mattor och gardiner i olika färger och mönster som passar i barnrum finns det andra fina inredningsdetaljer som kommer göra barnrummet magiskt.

Trevlig belysning

En annan sak som kan göra skillnad i ett rum är belysningen. Därför kan det vara en bra idé att byta ut den befintliga belysningen mot ny. Det finns många fina lampor som gör sig fina i barnrum. Hitta något passande här. Välj mellan taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor och fönsterlampor. Det finns även mysiga ljusslingor.