Som förälder så gäller det att planera inför vintersäsongen så att när exempelvis hockeyträningen startar så är allt förberett för de barn i familjen som ska vara med på detta. Även om det är skönt och varmt ute så vet vi att tiden går fort och helt plötsligt så kommer inbjudan till hockeyträningen som ett brev på posten.

Hålla utrustningen uppdaterad

Då barn växer som små troll så är det viktigt att hålla utrustningen uppdaterad. Det kan vara att man är i behov av nya skridskor och liknande. Ta en titt på vad som finns på nätet. Priserna brukar vara betydligt bättre än på andra ställen så man kan spara en rejäl slant genom att handla dessa produkter online. Finns det äldre syskon i familjen så kanske de yngre kan till en början för ärva den gamla hockeyutrustningen.

Planera att hinna med allt

Det är också viktigt att vara medveten om den tid det kommer att ta med träning. Se till att planera så att ni hinner med allt som man vill göra. Då barnen uppskattar något så gäller det att man som föräldrar ställer upp för sina barn. Om nu hockey är en sport som barnen vill hålla på med så får man se till att det finns den tid som behövs för att skjutsa och hämta från träningar och matcher. Kanske det är så att man får offra annat som man själv vill göra.